Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

8 november 2009
12:30

Enköpings SK C1

Referat: Bålsta Hockey - Enköpings SK C1

Serieledade Bålsta blev lite för svårt motstånd för ESK:s C1-lag, som fick vända hem till Enköping med en uddamålsförlust 4-3 i bagaget efter söndagens match i Bålsta Ishall.

Det var den andra minuten av den andra perioden som kom att bli ESK:s fall. Inom loppet av bara 13 sekunder sekunder kunde Bålsta utöka sin 1-0 ledning från första perioden till 3-0.

ESK gav inte upp och med åtta minuter kvar av matchen kom först reduceringen till 3-1, två minuter senare kom 3-2 och ytterligare två minuter senare kom den sköna kvitteringspucken, 3-3.

Tyvärr tilläts Bålsta göra segermålet 4-3 med bara tre minuter kvar av matchen och ESK lyckades sedan inte mobilisera några krafter att komma ikapp en gång till utan tvåpoängaren gick till Bålsta. Knappast rättvist eftersom matchen var jämn, men Bålsta hade mera flyt i avsluten än ESK.

Samtliga fyra Bålsta-mål kom i situationer där det var trångt närkampsspel framför ESK:s målbur. Här behöver ESK bli bättre men i det stora hela ska man ha godkänt betyg i en match mot det som kanske är seriens bästa lag.

Matchens ESK-kämpe (och bäst på planen) var Filippa Lindberg.

Bålsta - ESK 4-3 (1-0, 3-3) Skott: 26-18 (14-9, 12-9)